Case Stories

Waarom zou je het ene product verkiezen boven het andere? In de case stories vertellen Contour-gebruikers over hun ervaringen – waarom ze voor een ergonomische muis hebben gekozen en hoe ze daar profijt van hadden.

De RollerMouse heeft mijn gewone muis vervangen

In eerste instantie beviel de RollerMouse Kristian Baycroft niet echt, maar na het leren gebruiken ervan, en door hem dagelijks te gebruiken, veranderde zijn mening. ‘Het is comfortabel in het gebruik en heeft op dit moment mijn gewone muis vervangen’, zegt hij.

Video-opnames leidden tot polsklachten

Als je cameraman, editor of fotograaf bent, betekent dat dat je vele uren per dag achter de computer zit om het materiaal te bewerken. Dat kan leiden tot polsklachten als gevolg van een slecht ingerichte werkplek. Lees hier hoe de klachten verdwenen dankzij de instelbare Unimouse.

De Jyske Bank voorkomt eenzijdig werk

“Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal,” zegt Sine Askov Møller, adviseur werk en gezondheid van het Team Working Environment (Team Werkomgeving) van de Jyske Bank. “Wij streven ernaar dat ze plezier hebben in hun werk en proberen te voorkomen dat ze last krijgen van lichamelijke en geestelijke overbelasting.”

Hoe David van zijn pijn afkwam

David Carlsson is industrieel ontwerper. Hij werkt voornamelijk met 3D- visualisatie. Twee jaar na zijn afstuderen kon hij zijn rechterarm nauwelijks meer bewegen. Toen kreeg hij van iemand een tip over de RollerMouse en hij besloot deze uit te proberen. Sindsdien heeft hij geen pijn meer.

Dankzij de RollerMouse kan Mona haar werk blijven doen

Mona Östman werkt als verkoper binnendienst bij Lenovo. Maar als zij achter de computer zit, gebruikt ze geen gewone muis uit Lenovo’s eigen assortiment. “Zonder de RollerMouse had ik mijn werk niet meer kunnen doen.”

Tijdsbesparing in de fotostudio

Amit is fotograaf en besteedt veel tijd aan het bewerken van foto’s die zijn klanten willen kopen. Lees hoe de productiviteit van hem en zijn team is toegenomen dankzij de Multimedia Controller PRO v2. De Multimedia Controller is een multimediacontroller die heel eenvoudig kan worden geprogrammeerd. Je kunt je favoriete functies aan een bepaalde knop toewijzen en macro’s maken. Zo kun je heel efficiënt een heleboel sneltoetscombinaties terugbrengen tot één druk op de knop.

Wees een van de eersten die nieuws van ons ontvangt

Ergonomie, producten, tips en adviezen