Contour Design voegt elegant nieuw toetsenbord toe aan haar “ultieme werkstation” concept.

Contour Design, Inc., mondiaal leider in het ontwerpen en produceren van ergonomische computeraccessoires, presenteert met trots het Balance Keyboard. In combinatie met de RollerMouse Red en de ArmSupport Red levert dit uitgebalanceerde toetsenbord het ultieme werkstation.

Balance Keyboard heeft een ruimtebesparend en elegant design, maar is tevens robuust genoeg voor zwaar en continu gebruik. De toetsen werken licht en doelgericht, ideaal voor snel typen. Het volledig verstelbare bord is perfect af te stellen op jouw persoonlijke voorkeur – aflopend voor een natuurlijkere polspositie, plat of in een naar je toe gerichte hoek. Met een simpele druk op de Fn-toets wordt de hele functierij (functietoetsen F1-F12) naar zijn alternatieve instelling geschakeld, zodat de gebruiker eenvoudig kan wisselen tussen de vooraf gedefinieerde toetsfuncties en de software-specifieke sneltoetsen.

Contour Design luistert altijd naar de wensen van de klant. Vandaar dat zij het mooi gestroomlijnde Balance Keyboard heeft ontwikkeld om naadloos en comfortabel te kunnen samenwerken met de RollerMouse Red en de RollerMouse Free2. Ze zijn speciaal ontworpen om elkaar zowel visueel als praktisch aan te vullen en vormen samen één geïntegreerd geheel. Wanneer je ook de ArmSupport Red toevoegt, kom je er vanzelf achter waarom wij deze opstelling het “ultieme werkstation” noemen.

Het ultieme werkstation

Het ultieme werkstation maximaliseert de productiviteit doordat het je handen dicht bij het toetsenbord houdt in de optimale werkzone. Het station reduceert tevens het risico op blessures door de spanning in je nek, schouders, ellebogen en polsen te elimineren. Een voor een Balance Keyboard geplaatste RollerMouse Red voert alle taken uit van een traditionele muis. Zijn centrale positie maakt het echter veel eenvoudiger om heen en weer te schakelen tussen het toetsenbord en de muis, zodat jij je beter op je werk kunt concentreren. De ArmSupport Red in combinatie met de RollerMouse Red biedt extra ondersteuning aan het bovenlichaam, ideaal voor hoog ingestelde werkstations. De Balance Keyboard, de RollerMouse Red en de ArmSupport Red als een complete set brengen productiviteit naar een geheel nieuw comfort-niveau.

Voor meer informatie over het Balance Keyboard, klik hier.

Del dette indlæg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vær blandt de første til at modtage vores nyheder

Ergonomi, produkter samt tips og tricks