Optimaliseer je mobiele werkplek met een travel kit

Met een ergonomische reisset optimaliseert u uw werkplek, of het nu een thuiswerkplek is of u op afstand werkt met wisselende werkplekken.

De mobiele werkplek

Gelukkig zijn we inmiddels gewend aan een bepaald niveau van kwaliteitsbewaking van de ergonomie op kantoor. Helaas wordt hier minder aandacht aan besteed door mensen die vaak van huis uit werken of van werkplek wisselen. Toch gelden er evenveel regels en beperkingen voor de mobiele werkplek als voor je werkplek op kantoor, als je minimaal één dag per week ergens anders werkt. Het slechtst denkbare scenario voor je lichaam is dat je de hele dag op je laptop zit te werken zonder aparte muis en toetsenbord.

Ergonomische computeraccessoires voor wisselende werkplekken

Als je vaak van werkplek wisselt, denk je misschien dat het een heel gedoe is om ergonomisch verantwoorde hulpmiddelen te gebruiken. Of dat al die apparatuur veel te zwaar is om overal mee naar toe te nemen. Maar dat hoeft niet zo te zijn. De RollerMouse Travel Kit weegt minder dan een pak meel en is heel eenvoudig mee te nemen. Hij biedt je een ergonomische werkplek waarmee je efficiënter werkt, spanningen voorkomt en de pijnklachten vermindert die worden veroorzaakt door het gebruik van een traditionele muis. Als je de juiste hulpmiddelen kiest, breng je meer variatie aan in je werk en houd je meer energie over. Zelfs als je vaak van werkplek wisselt.

Heb je een vaste werkplek? Bekijk hier dan onze ergonomische oplossingen.

Verbeter je werkdag met de RollerMouse Travel Kit. Die bestaat uit: