Een efficiëntere manier van werken

rollermouse

De revolutionaire RollerMouse is ontworpen voor professionals die een groot deel van hun werkdag achter de computer zitten

De RollerMouse zorgt niet alleen voor betere werkprocedures en een efficiëntere werkdag, maar vermindert ook de overbelasting en pijnklachten die vaak het gevolg zijn van het gebruik van een traditionele computermuis. Het is verstandig om je pols in een neutrale positie te houden, of je nu met de muis of met het toetsenbord werkt. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen van de RollerMouse.
rollermouse

Een efficiënte werkhouding is de sleutel voor een efficiënte werkdag

Bij alle soorten computerwerk zijn vaste routines van groot belang voor je workflow, of je nu Office-toepassingen gebruikt of creatieve designsoftware zoals Adobe Photoshop. Bij de RollerMouse bevindt de besturing van de cursor zich recht voor het toetsenbord. Dat draagt bij aan een efficiëntere workflow, doordat je niet steeds je arm hoeft uit te strekken of op zoek moet naar je muis, als je de cursor wilt verplaatsen. Beide handen bevinden zich vlak bij het toetsenbord, zodat het ook gemakkelijker is om sneltoetsen te gebruiken, en dat verhoogt de productiviteit.

rollermouse

Optimale configuratie

De RollerMouse Red is een plug-and-play apparaat dat zowel geschikt is voor de pc als de Mac. Hij werkt via USB, zonder dat er extra stuurprogramma’s nodig zijn. De knoppen voor links- en rechtsklikken, dubbelklikken, kopiëren en plakken en het scrollwieltje zijn allemaal van tevoren geconfigureerd, maar als je het optionele stuurprogramma gebruikt, kun je de functies van de knoppen wijzigen.

De RollerMouse Red is niet alleen een computermuis waarbij je elke knop naar wens kunt instellen, je kunt er ook verschillende profielen mee maken die zijn afgestemd op de softwarepakketten die je gebruikt; zo worden automatisch je favoriete sneltoetsen ingesteld als je wisselt tussen programma’s zoals Outlook en Word of creatieve programma’s zoals Photoshop, Lightroom en Premiere Pro. Door je eigen sneltoetsen te integreren optimaliseer je je workflow en bespaar je een heleboel tijd.

rollermouse

Snelle bewerkingen

Dankzij de mogelijkheid om met hoge cursorsnelheden te werken is de RollerMouse ideaal als je op meerdere schermen tegelijk werkt. En in tegenstelling tot een gewone computermuis neemt de RollerMouse niet veel plaats in op je bureau. Je kunt de cursorsnelheid instellen met één druk op de knop. Dat biedt je meer flexibiliteit bij je werk: hoge snelheden zijn geschikt voor creatieve programma’s, terwijl lagere snelheden ideaal zijn voor gewoon kantoorwerk en internet. Je hoeft niet eerst allerlei computerinstellingen te veranderen voor de optimale cursorsnelheid voor de taak waar je mee bezig bent.
rollermouse

Hoge nauwkeurigheid

RollerMouse Red is ook buitengewoon nauwkeurig, waardoor hij ideaal is voor complexe bewerkingstaken. De cursorsnelheid van de RollerMouse Red is instelbaar tot wel 2800 dpi en de verplaatsing wordt gemeten in de rollerbar en niet op het oppervlak van het bureau, dat oneffen kan zijn. Daardoor is dit een platform met een unieke stabiliteit, zodat je je kunt concentreren op de verplaatsing van de cursor in plaats van de positie van de muis. Deze hoge mate van nauwkeurigheid is ideaal voor CAD en andere ontwerpprogramma’s. Als je je ogen op het scherm kunt houden, kun je efficiënter editen.
rollermouse

Vermoeidheid verminderen

Of je nu video’s of foto’s aan het bewerken bent, creatief werk doet met een CAD-programma of gegevens verwerkt, dankzij de centrale positie van de RollerMouse Red voorkom je overstrekking en een scheve houding, die vaak in verband worden gebracht met een traditionele computermuis. Door het ontwerp dat het mogelijk maakt beide handen te gebruiken, kun je de cursor besturen met slechts een lichte aanraking van je vingertoppen. Dat betekent meer ontspanning en variatie in je werk. De RollerMouse bevordert niet alleen een goede houding, hij kan ook de pijn verlichten die veroorzaakt wordt door aandoeningen zoals RSI en het carpaletunnelsyndroom. De RollerMouse is ontworpen in samenwerking met toonaangevende ergonomen en professionals uit de gezondheidszorg. Hij zorgt voor meer comfort en een efficiëntere werkwijze als je achter de computer zit.

Probeer 14 dagen gratis

Probeer een RollerMouse, die pijn en ongemak in je nek, schouders, armen en handen voorkomt en vermindert.
Kies uit een RollerMouse Red, RollerMouse Free3 en RollerMouse Pro3.