Aan de slag met je Contour Multimedia Controller

​Gefeliciteerd met je nieuwe Contour Multimedia Controller. Zie onze tips over hoe je een goede start maakt. Dan kun je binnen een paar minuten aan de slag.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Basisfuncties

De Multimedia Controller Pro v2 heeft 15 programmeerbare knoppen en, de Multimedia Controller Xpress heeft er 5.

Draai aan het jog-wieltje om door de tijdlijn te navigeren (videobewerkingsprogramma), de penseelgrootte te wijzigen (fotobewerkingsprogramma) of gebruik ze gewoon om mee te scrollen.

Als je bepaalde sneltoetscombinaties in de Contour Multimedia Controller programmeert, kun je die gewoon uitvoeren met één hand op de Contour Multimedia Controller en hoef je je handen niet steeds over het toetsenbord heen en weer te bewegen.

Aan de slag

01

Verbinding maken

Verbind de Contour Multimedia Controller met je computer met behulp van de USB-kabel en download het stuurprogramma van onze website.

02

Instellen

Neem de tijd om de Contour Multimedia Controller precies zo in te stellen als jij wilt. Met behulp van het stuurprogramma kun je de functies van de knoppen en het wieltje precies aanpassen aan jouw favoriete programma’s.

03

Klaar voor de start

Je kunt de Contour Multimedia Controller nu gaan gebruiken. Nadat je de Contour Multimedia Controller een poosje hebt gebruikt, kan het een goed idee zijn om de instellingen te wijzigen en de knoppen zo te programmeren dat de Contour Multimedia Controller bij nog meer programma’s kan worden gebruikt.

Veelgestelde Vragen

Handleidingen

Drivers

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen. Als je het antwoord op een vraag niet kunt vinden, leg je vraag dan aan ons voor. Een van onze supportmedewerkers neemt dan contact met je op.
Voornaam *:
Achternaam *:
Bedrijfsnaam *:
E-post *:
Telefoon *:
Serienummer:

Findes på bagsiden af dit produkt

Contour Design Nordic A/S heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.