Aan de slag met je RollerMouse

​Gefeliciteerd met je nieuwe RollerMouse. Zie onze tips over hoe je een goede start maakt. Dan kun je binnen een paar minuten aan de slag.

RollerMouse
Basisfuncties

Gebruik de rollerbar om de cursor te verplaatsen op je scherm. Je kunt er ook mee klikken.

Gebruik de grote linkermuisknop om links te klikken. Gebruik de grote rechtermuisknop om rechts te klikken.

Gebruik het scrollwiel in het midden om te scrollen en te klikken.

Aan de slag

01

Verbinding maken

Sluit je RollerMouse aan op de USB-poort van jouw computer.
De computer geeft aan dat hij een nieuw apparaat heeft gevonden en het aan het installeren is.

Plaats het toetsenbord over je RollerMouse. De voorkant van het toetsenbord moet parallel zijn aan de rollerbar. Zet het scrollwiel op één lijn met het midden van de alfabetische sectie van je toetsenbord (op de meeste toetsenborden is dit tussen de ‘G’ en de ‘H’).

02

Naar wens instellen

Beoordeel de hoogte en hoek van je toetsenbord en vind de positie die voor jou het meest aangenaam is. Hoe platter je pols ligt, des te beter het is voor je lichaam. Als je het toetsenbord te laag vindt, kun je de hoogte hiervan eenvoudig veranderen door de toetsenbordvoetjes eronder te zetten.

03

Klaar voor de start

Met enkele stappen ben je klaar voor de start. We hopen dat je met plezier met jouw nieuwe RollerMouse zult werken. Als je een tijdje met jouw RollerMouse hebt gewerkt, wil je misschien de snelheid en de precisie van de cursor en de klikrespons van de rollerbar aanpassen. Op welke manier, hangt af van het soort RollerMouse dat je hebt. Download de gebruikershandleiding van jouw product en bekijk hoe je dit doet.

Veelgestelde Vragen

Handleidingen

Drivers

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen. Als je het antwoord op een vraag niet kunt vinden, leg je vraag dan aan ons voor. Een van onze supportmedewerkers neemt dan contact met je op.
Voornaam *:
Achternaam *:
Bedrijfsnaam *:
E-post *:
Telefoon *:
Serienummer:

Findes på bagsiden af dit produkt
Contour Design Nordic A/S heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.