Aan de slag met RollerMouse

Gefeliciteerd met uw nieuwe RollerMouse Red! Bekijk onze tips om aan de slag te gaan - dan bent u in een paar minuten klaar.

Basisfuncties

Rollerbar
Gebruik de rollerbar om de cursor te verplaatsen op je scherm. Je kunt er ook mee klikken.

Knoppen
Gebruik de grote linkermuisknop om links te klikken. Gebruik de grote rechtermuisknop om rechts te klikken.

Scrollwiel
Gebruik het scrollwiel in het midden om te scrollen en te klikken.

Handleidingen
”The RollerMouse provides even distribution between hands and relieves arms and shoulders. I never need to raise my hand like I do with a mouse. My arms are completely still when I work and I can sit straight."
— David Carlsson, Industrial designer

Uw RollerMouse instellen

1. Verbinding maken
Sluit je RollerMouse aan op de USB-poort van jouw computer. De computer geeft aan dat hij een nieuw apparaat heeft gevonden en het aan het installeren is.
Plaats het toetsenbord over je RollerMouse. De voorkant van het toetsenbord moet parallel zijn aan de rollerbar. Zet het scrollwiel op één lijn met het midden van de alfabetische sectie van je toetsenbord (op de meeste toetsenborden is dit tussen de ‘G’ en de ‘H’).

2. Naar wens instellen
Beoordeel de hoogte en hoek van je toetsenbord en vind de positie die voor jou het meest aangenaam is. Hoe platter je pols ligt, des te beter het is voor je lichaam. Als je het toetsenbord te laag vindt, kun je de hoogte hiervan eenvoudig veranderen door de toetsenbordvoetjes eronder te zetten.

3. Klaar voor de start
Met enkele stappen ben je klaar voor de start. We hopen dat je met plezier met jouw nieuwe RollerMouse zult werken. Als je een tijdje met jouw RollerMouse hebt gewerkt, wil je misschien de snelheid en de precisie van de cursor en de klikrespons van de rollerbar aanpassen. Op welke manier, hangt af van het soort RollerMouse dat je hebt. Download de gebruikershandleiding van jouw product en bekijk hoe je dit doet.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen!

Op deze pagina’s vind je het antwoord op een hele reeks veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
Man using the ergonomic centred mouse RollerMouse Red at his home office