Aan de slag met je Contour Shuttle

​Gefeliciteerd met je nieuwe Contour Shuttle. Zie onze tips over hoe je een goede start maakt. Dan kun je binnen een paar minuten aan de slag.

Quick Start Guide – macOS

Quick Start Guide – Windows

Basisfuncties

De Shuttle Pro v2 heeft 15 programmeerbare knoppen en, de ShuttleXpress heeft er 5.

Draai aan het shuttle-wieltje en de jog-ring om door de tijdlijn te navigeren (videobewerkingsprogramma), de penseelgrootte te wijzigen (fotobewerkingsprogramma) of gebruik ze gewoon om mee te scrollen.

Als je bepaalde sneltoetscombinaties in de Contour Shuttle programmeert, kun je die gewoon uitvoeren met één hand op de Contour Shuttle en hoef je je handen niet steeds over het toetsenbord heen en weer te bewegen.

Multimedia controller - Contour ShuttlePro v2

Programmeerbare knoppen

Jog-ring

Shuttle-wieltje

Programmeerbare knoppen

Ergonomie

Aan de slag

01

Verbinding maken

Verbind de Contour Shuttle met je computer met behulp van de USB-kabel en download het stuurprogramma van onze website.

02

Instellen

Neem de tijd om de Contour Shuttle precies zo in te stellen als jij wilt. Met behulp van het stuurprogramma kun je de functies van de knoppen en het wieltje precies aanpassen aan jouw favoriete programma’s.

03

Klaar voor de start

Je kunt de Contour Shuttle nu gaan gebruiken. Nadat je de Contour Shuttle een poosje hebt gebruikt, kan het een goed idee zijn om de instellingen te wijzigen en de knoppen zo te programmeren dat de Contour Shuttle bij nog meer programma’s kan worden gebruikt.

Veelgestelde Vragen

Handleidingen

Drivers

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen. Als je het antwoord op een vraag niet kunt vinden, leg je vraag dan aan ons voor. Een van onze supportmedewerkers neemt dan contact met je op.