Aan de slag met je Unimouse

​Gefeliciteerd met je nieuwe Unimouse. Lees onze tips over hoe je een goede start maakt. Dan kun je binnen een paar minuten aan de slag.

unimouse
Basisfuncties

De Unimouse heeft drie hoofdknoppen: linksklikken, middenklikken en rechtsklikken.

Je kunt de hoek van de Unimouse precies instellen zoals jij wilt.

Je kunt de duimsteun zowel naar binnen/buiten verschuiven als naar voren/achteren, geheel naar eigen wens.

Hotspots Background
Verstelbare duimsteun

Programmeerbare knoppen en scrollwiel

Verstelbare kantelhoek

Aan de slag

01

Verbinding maken

Verbind de Unimouse met je computer met behulp van de USB-kabel of de draadloze USB-ontvanger/dongle (alleen draadloos). Zet de powerknop aan de onderkant van de Unimouse op “ON” (alleen draadloos).

02

Naar wens instellen

Neem de tijd om de hoek van de Unimouse en de duimsteun zo in te stellen dat de Unimouse comfortabel aanvoelt. Om een vaste en statische werkhouding te voorkomen kan het verstandig zijn om de instellingen van de Unimouse zo nu en dan te wijzigen. Verandering van houding is de hoeksteen van de ergonomie.

03

Klaar voor de start

Je kunt de Unimouse in gebruik gaan nemen. Nadat je de Unimouse een poosje hebt gebruikt, kan het een goed idee zijn om de cursorsnelheid te wijzigen of de knoppen te programmeren met behulp van het stuurprogramma.

Veelgestelde Vragen

Handleidingen

Drivers

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen. Als je het antwoord op een vraag niet kunt vinden, leg je vraag dan aan ons voor. Een van onze supportmedewerkers neemt dan contact met je op.