Unimouse - FAQ en problemen oplossen

Op deze pagina’s vind je het antwoord op een hele reeks veelgestelde vragen.

unimouse
FAQ

Probeer de batterij op te laden door de Unimouse met de computer te verbinden met behulp van de USB-laadkabel.

Controleer of de powerknop aan de onderkant van de Unimouse op “ON” staat en dat de muis met de computer is verbonden met behulp van de USB-kabel of de draadloze ontvanger/dongle.

Als dit niet werkt, probeer de Unimouse dan opnieuw aan te sluiten met behulp van de draadloze USB-ontvanger/dongle.
Lees meer.

Je kunt de cursorsnelheid wijzigen met de ovale knop op de voet van de Unimouse. Er zijn tien verschillende instellingen voor de snelheid, van langzaam (800 dpi) tot snel (2800 dpi).

Ja, dat kan. Je kunt schakelen tussen middenklikken (de standaardinstelling) en dubbelklikken door de ovale knop voor de cursorsnelheid ingedrukt te houden en de middelste knop eenmaal in te drukken. Doe dit nogmaals om terug te schakelen.

Ja, dat kan. Hiervoor moet je het nieuwste stuurprogramma downloaden van onze website. Daarmee kun je de functie van alle knoppen wijzigen. Als je dat gedaan hebt, vergeet dan niet op “Toepassen” (Apply) en “Afsluiten” (Close) te klikken om de gewijzigde instellingen op te slaan.

Verbind de Unimouse Wireless met je computer met behulp van de meegeleverde USB-laadkabel. Het volledig opladen van de Unimouse Wireless duurt ongeveer twee uur.

Het volledig opladen van de Unimouse Wireless duurt ongeveer twee uur.

De batterij moet na een maand weer worden opgeladen.

Als je problemen hebt met de batterij, dan verzoeken we je contact op te nemen met de supportafdeling.

Ja, alle draadloze producten van Contour zijn beveiligd door encryptie.

De communicatie tussen de dongle en het draadloos product (2,4GHz) is beveiligd door een algoritme die AES 128 bit heet, en die standaard is in de industrie wanneer het op encrypties op consumentenapparaturen komt. Tijden het pairing proces, wordt een toevallige encryptie sleutel gegenereerd en doorgegeven tussen de dongle en het draadloos apparaat, en deze sleutel wordt opgeslagen en vervolgens gebruikt om de communicatie te beveiligen.

Het pairing proces blijft veilig, gezien het enkel gebeurd op aanvraag van de gebruiker, en opzettelijk erg korte bereik heeft, wat eavesdropping voorkomt.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen. Als je het antwoord op een vraag niet kunt vinden, leg je vraag dan aan ons voor. Een van onze supportmedewerkers neemt dan contact met je op.