Garantie & Retour

Bij Contour Design streven we ernaar om producten te produceren die van een hoge kwaliteit zijn. We zijn er trots op dat we een professioneel apparaat kunnen bieden, waarop je elke dag kunt vertrouwen en we bieden 2 jaar garantie op alle Contour Design-producten vanaf de dag van aankoop.

In het onwaarschijnlijke geval dat je problemen hebt met een Contour Design-product, verzoeken we je om het volgende te doen:

NB: uiterlijk tien minuten nadat het formulier is verzonden, ontvang je van ons een email met een bevestiging dat we je verzoek hebben ontvangen. Als je deze bevestiging niet hebt ontvangen, probeer het dan nog eens of neem contact met ons op via support@contour-design.com. Controleer ook of onze mail niet in je spamfolder is terechtgekomen.

Vul het formulier in

Onze afdeling technische ondersteuning neemt zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook direct contact opnemen met de afdeling technische ondersteuning via tel. +45 70 27 02 27.

NB: Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Internet Explorer. Dat betekent dat onze formulieren niet werken als je deze browser gebruikt. Daarom adviseren wij om Google Chrome of Microsoft Edge te gebruiken.

Serienummer (S/N):
Product en model:

Bedrijfsnaam:


Straat + huisnr.:
Postcode:
Plaats:
Reseller Email (de optionele):
Contact met (de optionele):

Model computer:

Contour Design Nordic A/S heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid. voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Door hieronder op verzenden te klikken, geef je toestemming aan Contour Design Nordic A/S om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde inhoud te voorzien.

Case Origin Country:
Priority:

End-user language: