Welke RollerMouse is voor jou het meest geschikt?

Contour biedt verschillende mogelijkheden bij de keuze van een in het midden geplaatste muis: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 en RollerMouse Red. Al deze muizen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: bekabeld en draadloos en met een polssteun in verschillende groottes.
RollerMouse

3 muizen - vele mogelijkheden

Bij de RollerMouse kun je kiezen uit drie basisuitvoeringen: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 en RollerMouse Red/Red plus. Rechts en in de tabel hieronder vind je onze aanbevelingen voor de verschillende producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer informatie nodig hebt over wat voor jou de meest geschikte RollerMouse is.

RollerMouse Pro3 is ons meest klassieke model. Hij komt het best tot zijn recht als je hem gebruikt bij een traditionele werkcomputer. De Pro3 is ideaal voor mensen die traditioneel kantoorwerk doen, waarbij ze bijv. kantoorapplicaties gebruiken of surfen op het web.

Dankzij de deels gesloten rollerbar is de RollerMouse Pro3 zeer geschikt voor intensief werk met het numerieke deel van het toetsenbord.

Een echte allrounder. De RollerMouse Free3 kan hoge cursorsnelheden aan. Daardoor is hij niet alleen geschikt voor algemene kantoortaken, maar voldoet hij ook aan de hoge eisen die gesteld worden aan creatief werk zoals het bewerken van video’s of foto’s.

Dankzij de open rollerbar en de verlengde palmsteun is hij ideaal voor mensen met grote handen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat hij uitstekend past bij vele verschillende laptops. Als je op zoek bent naar een draadloze muis, is de Free3 Wireless de juiste keuze.

RollerMouse Red is de meest nauwkeurige RollerMouse uit ons assortiment. De kwaliteit van de Red en de Red plus is ongeëvenaard, waardoor hij je een onvergelijkbare ervaring biedt. Dankzij geavanceerde ingenieurskunst en superieure technologie is dit de RollerMouse met de meeste mogelijkheden, het grootste aantal opties en het hoogste comfort.

Verder kun je kiezen uit een standaard polssteun (Red), een extra diepe polssteun (Red plus) en een onderarmsteun (Red max) die zowel je pols als je onderarm steunt. Zo kun je precies de steun kiezen die voor jou het meest geschikt is.

Probeer 14 dagen gratis

Probeer een RollerMouse, die pijn en ongemak in je nek, schouders, armen en handen voorkomt en vermindert.
Kies uit een RollerMouse Red, RollerMouse Free3 of RollerMouse Pro3.