Probeer 14 dagen gratis

Ontworpen voor professionals die een groot deel van hun werkdag achter de computer doorbrengen. Naast het wegnemen van pijn en spanning die vaak wordt veroorzaakt door traditionele computermuizen, kunnen de ergonomische muizen van Contour je helpen om een efficiëntere workflow te ontwikkelen. Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle voordelen van een ergonomische muis.

99 % van de mensen ervaart minder pijn en ongemak als ze overgaan op een ergonomische muis

Misschien heb je nog geen klachten, maar een ergonomische muis kan spanning en overbelasting helpen voorkomen die op termijn problemen kunnen veroorzaken. Het is zelfs zo dat maar liefst 99 % van de mensen minder pijn en ongemak ervaart en dat 65 % vindt dat ze efficiënter zijn gaan werken na te zijn overgegaan op een ergonomische muis. 
Hier kun je meer lezen over de ergonomische voordelen

proober gratis

Kies tussen een traditionele en een gecentreerde muis

We hebben twee verschillende types ergonomische muizen in ons assortiment: de Unimouse, waar vooral gebruikers met RSI-pijnklachten in de onderarm profijt van kunnen hebben, en de RollerMouse, die radicaal afwijkt van de norm, maar waar computergebruikers profijt van kunnen hebben die ook lijden aan RSI-aandoeningen aan de onderarm, bovenarm, schouder en nek. Bepaal welke uitvoering je voorkeur heeft en probeer hem 14 dagen gratis uit.

Probeer hier gratis

Vul het formulier in en je ontvangt de door jou gekozen Contour-muis op je werkplek.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

probeer gratis
Unimouse

De Unimouse is een revolutionaire verticale muis die volledig instelbaar is voor maximaal comfort en een optimale bestrijding van RSI-gerelateerde pijnklachten in de onderarm. Als je op zoek bent naar een meer traditionele ergonomische muis, dan kan dit iets voor je zijn.
Lees meer over Unimouse

probeer gratis
RollerMouse

De RollerMouse is de ultieme ergonomische muis die de meest lichaamsneutrale controle biedt over de computercursor. Als je last hebt van RSI-gerelateerde pijnklachten in je handen, armen, schouders, nek of rug, dan is RollerMouse voor jou wel de beste keuze.
Lees meer over RollerMouse