Over Contour Design

Wie zijn wij?

Contour Design is marktleider in onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van ergonomische computer hardware met meer dan 25 jaar ervaring. Onze iconische producten zijn de RollerMouse, Unimouse en de Multimedia Controller.

We hebben ons ingezet om kantoormedewerkers over de hele wereld te voorzien van optimale ergonomie. Onze inspanningen hebben ertoe geleid dat duizenden mensen onnodig overbelastingsletsel hebben voorkomen en verlicht. Het verbeteren van het leven achter de computer voor kantoormedewerkers is ons hoofddoel.

Repetitive strain injuries en andere computer gerelateerde verwondingen kunnen worden voorkomen met betere apparatuur, meer bewustzijn en preventie. De producten van Contour Design zijn niet alleen ontwikkeld om de pijn te verlichten, maar ook om deze te voorkomen.

Wij integreren de verschillen, gedragingen en gewoonten van mensen in een superieur ontwerp. Ergonomie is geen enkelvoudige oplossing, maar eerder een combinatie van goed ontworpen apparatuur gericht op variatie, flexibiliteit en goede gewoonten.

Onze producten bieden de hoogste graad van effectieve ergonomie en ontwerp die de gebruikers inspireren tot variatie en gezondere gewoonten.

Laatste jaarverslag
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background

Hier vind je ons

Contour Design, Inc. is een wereldwijd bedrijf met vestigingen op 6 continenten, met hoofdkantoor in Denemarken.

Wereldwijd Hoofdkantoor
Contour Design Noords A/S
Nyropsgade 41-43, 1. verdieping
1602 Kopenhagen V, Denemarken
Telefoon: +45 31 35 92 25
E-mail: info@contour-design.com

Kantoor VS
Contour Ontwerp, Inc.
10 Industrial Drive
Windham, NH 0308, VS
Telefoon: (800) 462-6678
Fax: (603) 893-4558
E-mail: ergoinfo@contourdesign.com