verkocht via een netwerk van professionele dealers. De dealers voorzien onze gebruikers van informatie en advies, zodat ze maximaal kunnen profiteren van onze producten.

We maken het makkelijk voor onze partners

We steunen ons dealers-netwerk en helpen de verkoop te bevorderen door promotionele activiteiten zoals advertenties, PR, beurzen, evenementen en contact met opinieleiders, ergonomen en andere relevante professionals. We maken het makkelijk voor onze partners om zich te concentreren op de verkoop door het leveren van:

- De beste ergonomische muis op de markt

- Verkoop, support en training

- Een grote hoeveelheid marketingmateriaal

- Garantie- en retourbehandeling

- Service en support

- Informatie en inspiratie

Verkoop- en marketingmateriaal

Als Contour-verkoper heb je de beschikking over een ruim aanbod aan verkoop- en marketingmateriaal, waaronder foto’s, productteksten en logo’s. We steunen ons dealers-netwerk en helpen om de verkoop te bevorderen door promotionele activiteiten zoals advertenties, PR, beurzen, evenementen en contact met opinieleiders, ergonomen en andere relevante professionals. Als je nog geen toegang hebt tot de mediaportaal, stuur dan een email naar​marketing@contour-design.com.

Contour Design-dealer worden

Ben je geïnteresseerd om dealer te worden, stuur ons dan eene-mailmet je bedrijfsgeschiedenis, portfolio en eventuele vragen over Contour Design-producten.