Een ergonomische werkplek, die je helpt om je werkdag te verbeteren

De vaste werkplek

Bij Contour Design ontwikkelen we producten die zijn aangepast aan jou en de manier waarop jij werkt – en niet andersom. Dat betekent dat we ergonomische producten leveren die geheel in overeenstemming met jouw wensen en voorkeuren kunnen worden ingesteld. Al onze ergonomische oplossingen worden gekenmerkt door de vele instelmogelijkheden, een optimale steun en een hoge mate van comfort. Daardoor bieden ze je een indrukwekkende ergonomische ervaring, of je nu de voorkeur geeft aan een eenhands muis of een centrale muis.

Wie heeft er baat bij onze ergonomische oplossingen?

Onze oplossingen zijn bedoeld voor iedereen die zijn of haar werkhouding wil optimaliseren met een gezond alternatief voor traditionele producten. Of je nu gewoon kantoorwerk doet met Word of Excel of creatieve programma’s gebruikt (bijv. Adobe of CAD), je zult merken dat je met onze ergonomische oplossingen veel comfortabeler kunt werken.

Werk je op afstand, zonder vaste werkplek? Bekijk hier dan onze mobiele oplossing.

Oplossing met eenhands muis:

Ergonomische werkplek met Balance Keyboard

Unimouse – Balance Keyboard – Balance Keyboard Wrist Rest

Als je het over de Unimouse hebt, dan heb je het over variatie. Dankzij het bekroonde ontwerp van de volledig instelbare Unimouse kun je heel eenvoudig de kantelhoek en de duimsteun van deze muis verstellen. Precies zoals jij wilt. Dit vermindert de pijnklachten als gevolg van het langdurig vasthouden van de muis. Ook de druk op het duimbasisgewricht wordt minder, waardoor het risico op overbelasting afneemt. De Unimouse is voorzien van maar liefst zes programmeerbare knoppen en een prettig aanvoelend scrollwieltje. Hiermee kent je creativiteit geen grenzen meer. De Unimouse is leverbaar in zowel een links- als een rechtshandige versie.

Het Balance Keyboard en de Balance Keyboard Wrist Rest verminderen de belasting op je polsen, handen en vingers, en zorgen voor een goede werkhouding waarbij je armen op de juiste manier recht voor je lichaam liggen. Het toetsenbord kent een ergonomisch ontwerp met een instelbare hellingshoek, zodat je precies die helling kunt kiezen die het best bij jou past. Ondanks het compacte ontwerp heeft het Balance Keyboard de functionaliteit van een full-size toetsenbord, inclusief sneltoetsen, mediatoetsen en een numeriek toetsenblok. De polssteun is speciaal ontwikkeld voor het Balance Keyboard. Samen vormen ze de ideale combinatie voor iedereen die de voorkeur geeft aan een eenhands muis.

Oplossing met centrale muis:

Ergonomische werkplek met RollerMouse

RollerMouse Red – Balance Keyboard

De RollerMouse Red is ideaal voor iedereen die het grootste deel van zijn werkdag achter een of meerdere schermen doorbrengt. De centrale muis bevindt zich recht voor het toetsenbord. Daardoor kunnen je armen voor je lichaam blijven liggen en werk je met kleine, ontspannen bewegingen waarmee je je nek, schouders, ellebogen en polsen ontziet. Doordat je beide handen gebruikt, is het heel eenvoudig om meer variatie te bereiken en nauwkeuriger te werken. Personaliseer de jouw RollerMouse Red: stel de knoppen in zoals jij wilt, bepaal welk klikgeluid en welke cursorsnelheid je wilt gebruiken, en maak een keuze uit de verschillende pols- en armsteunen.

Ook bij deze oplossing speelt het Balance Keyboard een belangrijke rol. Het ergonomische toetsenbord is uitgerust met verstelbare pootjes en een kantelfunctie. Ook kan het in drie standen worden ingesteld: negatief, neutraal en positief. De negatieve hellingshoek is de beste hoek als je zit te typen, omdat je zo je vingers ontspant. Ondanks het compacte ontwerp heeft het Balance Keyboard de functionaliteit van een full-size toetsenbord, inclusief sneltoetsen, mediatoetsen en een numeriek toetsenblok. De combinatie met de RollerMouse Red biedt een ergonomische werkplek waarmee je jouw werkhouding verbetert en je veel comfortabeler kunt werken.

Probeer 14 dagen gratis

Probeer onze ergonomische producten die pijn en ongemak in je nek, schouders, armen en handen voorkomen en verminderen.
Kies tussen de RollerMouse en de Unimouse.