Laatste nieuws van Contour Design

Hier vind je persberichten en ander nieuws over Contour Design.

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Contour Design zich gevestigd als marktleider op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van ergonomische computerhardware. Onze gerenommeerde productlijn omvat de RollerMouse, Unimouse en de Multimedia Controller, allemaal ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je met je computer omgaat.

Onze niet-aflatende toewijding ligt in het verstrekken van kantoormedewerkers over de hele wereld met geoptimaliseerde ergonomie om hun welzijn en productiviteit te verbeteren. Door onze niet-aflatende inspanningen hebben we duizenden mensen in staat gesteld om onnodige overbelastingsblessures te voorkomen en te verlichten, zodat ze een betere levenskwaliteit achter de computer hebben.

Bij Contour Design erkennen we hoe belangrijk het is dat je de juiste hulpmiddelen hebt om RSI en andere computer gerelateerde aandoeningen te voorkomen. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld, niet alleen om bestaande pijn te verlichten, maar ook om deze proactief te voorkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door een combinatie van betere apparatuur, meer bewustzijn en effectieve preventiestrategieën de valkuilen van computerblessures kunt vermijden.