WEBSHOP RETURN

If you have purchased a product through our webshop and wish to return your purchase, please fill out the form below.

Our customer service will contact you within 2 working days regarding your return.


RollerMouse Red plus

AnneMarie Pot

Procurement Support Employee Benelux
TNT Express Nederland B.V.

Sinds twee weken heb ik de RollerMouse Red plus in gebruik. Vanaf het eerste moment voelde het al totaal anders dan op de beurs. De balk is groter, de nopjes op de rollerbar zijn goed voelbaar, waardoor het rollen van de bar vloeiender geschied. Bij mijn eerste ervaring gebruikte ik de rollerbar met één hand, waardoor ik ongemakkelijk heen en weer schoot over het scherm. Inmiddels gebruik ik mijn beide handen met navigeren, hierdoor gaat het selecteren van tekst sneller en het bewegen over het scherm voelt comfortabeler en stabieler aan. Na een middag was ik al geheel gewend aan het gebruik. Nog een bijkomend voordeel is dat de RollerMouse Red plus een bepaald gewicht heeft, waardoor ik deze iets over de rand van mijn bureau kan leggen en zo mijn toetsenbord dichter bij mijn lichaam kan zetten. Hierdoor hangen zowel mijn schouders als armen ontspannen naar beneden. Ik verwacht op de lange termijn dat ik positieve gevolgen ga merken aan mijn lichaam, in verband met het hebben van een betere werkhouding.


RollerMouse Red plus

Pepijn P.Mol

Sales Support Engineer Industrial Refrigeration
Danfoss B.V.

Ik heb zelf geen medische reden om de RollerMouse Red plus te gebruiken.

Echter, het is wel zo dat ik, zowel in mijn werk als technisch sales verantwoordelijke als mijn hobby als film editor, enorm veel tijd spendeer achter mijn computer/laptop. Daarbij maak ik constant gebruik van een muis.

Het lastige is dat de conventionele muis vermoeiing veroorzaakt in de hand. De RollerMouse Red plus heb ik nu meer dan een maand gebruikt als alternatief en met name bij het gebruik met de film-editing of tekenwerkzaamheden merk ik dat het een enorme verbetering geeft. Ik heb minder last van vermoeiing en de nauwkeurigheid en snelheid van werken is verbeterd. Zo is de toevoeging van de ‘dubbelklik-knop’ een enorme verbetering, als de rollerbar die nauwkeurigheid bied. Het scrol draaiwiel bied ook een handig alternatief, omdat deze geen geluid maakt bij het bedienen en soepeler werkt dan een scroll-wiel van een conventionele muis. De copy en paste knop gebruik ik eigenlijk niet, omdat dit gewenning vraagt. Conclusie is dat ik erg tevreden ben over de RollerMouse Red plus van Contour. Ik blijf de muis ook zeker gebruiken in mijn dagelijkse werk en in mijn hobby. Zeker voor mensen die grafisch werk doen is dit een perfecte optie.


RollerMouse Red

Vincent de Laet

Student aan IVA Driebergen

Het design is speciaal. Het is anders dan we gewend zijn van een ergonomische muis. De meeste ergonomische muizen hebben bijna hetzelfde uiterlijk als dat van een gewone muis . De RollerMouse Red plus is groot, staat vast op zijn plek en in plaats van je complete arm te bewegen gebruik je enkel je hand. Mede door het Design en de materialen die zijn gebruikt, krijg je ook het gevoel dat je bezig bent met een kwaliteitsmuis.

Plug and Play! De RollerMouse Red plus is heel gemakkelijk te gebruiken. Voor de basisfuncties is extra software downloaden niet noodzakelijk, maar wil je de knoppen zoals “Double”, “past” en “Copy” gebruiken dan zal je toch eerst de software moeten downloaden. De software is overigens makkelijk te vinden op de website en is volledig gratis! In het begin zal je moeten wennen aan de RollerMouse Red plus, je bent namelijk geneigd om naar je oude muis te grijpen. Doordat de RollerMouse ‘gekoppeld’ wordt aan je toetsenbord kan je met een kleine beweging heel snel tussen beide schakelen en is echt super fijn.

Op het moment dat je de RollerMouse Red plus uitpakt merk je al dat de RollerMouse gemaakt is van hoogwaardige materialen, want hij weegt nogal wat. Over de kwaliteit valt er weinig te zeggen want deze is gewoon top. Verder is de RollerMouse Red plus afgewerkt met rubber, leer en sterk metaal.

De RollerMouse Red plus is niet bepaald goedkoop, maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld. Het is niet zomaar een muis, eenmaal geïnstalleerd behoort het tot je bureau.


RollerMouse Red plus

Wilfred Dekker

Hoofd purchasing facility
Hema

De RollerMouse is een prima alternatief voor een gewone computermuis. De muis moet wel afgekoppeld worden, anders ga je uit gewoonte weer met de muis werken. De RollerMouse Red plus vergt wel wat gewenning, maar als dat achter de rug is werkt het prettig. Voor iedereen die klachten heeft door teveel gebruik van een normale muis is de RollerMouse Red plus een prima oplossing. Even doorzetten en hierna kan je er feilloos mee werken. Door de aansluiting op het toetsenbord worden de handen en polsen beter ondersteund en als je dan ook nog op de houding en de leuningen van de stoel let, zit je perfect achter je bureau.