Probeer gratis een ergonomische muis uit

Ontworpen voor professionals die een groot deel van hun werkdag achter de computer doorbrengen. Naast het wegnemen van pijn en spanning die vaak wordt veroorzaakt door traditionele computermuizen, kunnen de ergonomische muizen van Contour je helpen om een efficiëntere workflow te ontwikkelen. Probeer 14 dagen gratis en ontdek alle voordelen van een ergonomische muis.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

– Zodra wij uw contactgegevens hebben ontvangen, nemen wij direct contact met u op. Hierna ontvangt u de ergomische Contour Design Muis welke u u heeft aangevraagd voor de 14 dagen gratis proefperiode.
– U bewaard de originele verpakking.
– Aan het einde van de proefperiode laat u ons weten of u de Contour Desing muis wilt behouden en ontvangt u een factuur van een van onze partners.
– Besluit u de muis toch niet te behouden en wilt u deze retourneren, dan kan dit alleen in de orginele verpakking nadat u van ons via de mail een retouretiket heeft ontvangen.

Lees voorwaarden en condities.

Weet u niet zeker hoe u moet beginnen?

Praat met een van onze adviseurs
dark blue illustrations of two ergonomic computer mice, the rollermouse red and unimouse on a transparent background

99 % van de mensen ervaart minder pijn en ongemak als ze overgaan op een ergonomische muis

Kies tussen een traditionele en een gecentreerde muis

We hebben twee verschillende types ergonomische muizen in ons assortiment: de Unimouse, waar vooral gebruikers met RSI-pijnklachten in de onderarm profijt van kunnen hebben, en de RollerMouse, die radicaal afwijkt van de norm, maar waar computergebruikers profijt van kunnen hebben die ook lijden aan RSI-aandoeningen aan de onderarm, bovenarm, schouder en nek. Bepaal welke uitvoering je voorkeur heeft en probeer hem 14 dagen gratis uit.