Aan de slag met de Contour Multimedia Controller

​Gefeliciteerd met je nieuwe Contour Multimedia Controller. Zie onze tips over hoe je een goede start maakt. Dan kun je binnen een paar minuten aan de slag.

Basisfuncties

Knoppen
De Multimedia Controller Pro v2 heeft 15 programmeerbare knoppen en, de Multimedia Controller Xpress heeft er 5.

Jog-wieltje
Draai aan het jog-wieltje om door de tijdlijn te navigeren (videobewerkingsprogramma), de penseelgrootte te wijzigen (fotobewerkingsprogramma) of gebruik ze gewoon om mee te scrollen.

Ergonomie
Als je bepaalde sneltoetscombinaties in de Contour Multimedia Controller programmeert, kun je die gewoon uitvoeren met één hand op de Contour Multimedia Controller en hoef je je handen niet steeds over het toetsenbord heen en weer te bewegen.

functions of contour multimedia media controller

Je multimediale controller instellen

1. Verbinding maken
Verbind de Contour Multimedia Controller met je computer met behulp van de USB-kabel en download het stuurprogramma van onze website. 

2. Instellen
Neem de tijd om de Contour Multimedia Controller precies zo in te stellen als jij wilt. Met behulp van het stuurprogramma kun je de functies van de knoppen en het wieltje precies aanpassen aan jouw favoriete programma’s.

3. Klaar voor de start
Je kunt de Contour Multimedia Controller nu gaan gebruiken. Nadat je de Contour Multimedia Controller een poosje hebt gebruikt, kan het een goed idee zijn om de instellingen te wijzigen en de knoppen zo te programmeren dat de Contour Multimedia Controller bij nog meer programma’s kan worden gebruikt.

Quick Start Multimedia Controller MacOS
Quick Start Multimedia Controller Windows

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

We zijn er om je te helpen!

Op deze pagina’s vind je het antwoord op een hele reeks veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen
MULTIMEDIA CONTROLLER PRO2 close up