The new Contour Design RollerMouse with different wrist rest

RollerMouse Pro

The RollerMouse Pro is one of the two new centered computer mice from Contour Design.

Shop now

RollerMouse Pro

De RollerMouse Pro is een van de twee nieuwe gecentreerde computermuizen van Contour Design. De RollerMouse Pro is een geavanceerde computermuis, die ergonomisch is ontworpen om de belasting van de pols te verminderen en een gezondere houding te bevorderen. In tegenstelling tot een traditionele muis, waarbij gebruikers hun handen heen en weer moeten bewegen om deze te bedienen, stelt de RollerMouse Pro gebruikers in staat om de cursor te navigeren vanuit een neutrale, centrale positie recht voor het toetsenbord.

Scandinavisch ontwerp - geoptimaliseerde ergonomie

Vergeleken met andere gecentreerde computermuizen heeft de RollerMouse Pro een lichter, open ontwerp met behoud van de bekende functies van de andere RollerMouse producten. U heeft volledige controle met de Rollerbar, programmeerbare knoppen en het grote scrollwiel, allemaal binnen handbereik.

Nu verkennen

Als u op zoek bent naar een ergonomische computermuis die uw productiviteit kan verbeteren, dan is de RollerMouse Pro de perfecte keuze.

Programmeerbare knoppen voor een aangepaste ervaring

De RollerMouse is de originele gecentreerde, ergonomische computermuis - en hij is nog steeds top-of-the-line.

Het unieke ontwerp houdt uw hand en pols in een natuurlijke positie, en de rollerbar zorgt voor nauwkeurige cursorbesturing zonder dat u uw hand heen en weer hoeft te bewegen. Met de ingebouwde knoppen voor kopiëren/plakken kunt u snel tekst of afbeeldingen overzetten tussen toepassingen en met de speciale knoppen voor vooruit/achteruit navigeren wordt surfen op het web een fluitje van een cent.

Ergonomie binnen handbereik

Uw muis, uw manier

De RollerMouse Pro wordt geleverd met een verscheidenheid aan verschillende polssteunen, zodat u het ontwerp kunt kiezen dat het beste bij uw stijl past.

Deze innovatieve muis heeft een unieke magnetische polssteun waarmee u gemakkelijk kunt wisselen tussen de verschillende modellen en polssteunen, zonder het gebruik van gereedschap. De polssteunen zijn verkrijgbaar in lichtgrijze stof, donkergrijze stof of duurzame bamboe.

Nu kopen
bamboo wrist rest for the rollermouse pro