SliderMouse Pro

De beste ergonomische muis is de muis die voor u op maat gemaakt is

Shop now

SliderMouse Pro

De SliderMouse Pro is een revolutionaire computermuis die de manier waarop u uw computer gebruikt zeker zal veranderen. Het ergonomische ontwerp vermindert de belasting van uw hand en pols, en het slanke ontwerp ziet er geweldig uit op elk bureau. De moderne functies maken het gemakkelijk om uw computer met één hand te gebruiken, en de draadloze verbinding betekent dat u hem overal kunt gebruiken. Als u op zoek bent naar een betere manier om uw computer te gebruiken, is de SliderMouse Pro de perfecte keuze.

De voorgevormde vorm en comfortabele grip maken hem gemakkelijk te gebruiken, terwijl de geavanceerde sensoren en de plaatsing van de knoppen zorgen voor optimale prestaties. En omdat hij is ontworpen om voor uw toetsenbord te worden gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uitrekken, draaien of spannen - wat betekent dat u comfortabeler kunt werken gedurende langere perioden.

Shop SliderMouse Pro
Slidermouse close up

De SliderMouse Pro is perfect voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers en biedt veelzijdigheid en optimaal comfort.

Spanningsvrij computergebruik

Met de SliderMouse houdt u uw hand en pols gemakkelijk in een normale positie, waardoor de ergonomie en uw comfort tijdens het werk worden geoptimaliseerd.

De brede navigation bar maakt cursorbesturing moeiteloos en u hoeft uw handen of polsen niet onnodig over het bureaublad te bewegen.

Het paneel in het midden heeft ingebouwde knoppen voor kopiëren/plakken en knoppen voor vooruit/achteruit navigeren, waardoor surfen op het web een fluitje van een cent wordt!

Het grote scrollwiel zorgt voor een soepele, comfortabele computerervaring.

Aanpasbare polssteunen

Met zijn unieke, afneembare polssteunen maakt de SliderMouse Pro het gemakkelijk om de stijl aan te passen en de ergonomie te optimaliseren voor de individuele gebruiker.

De polssteunen zijn verkrijgbaar in een smalle, normale en verlengde maat om de muis aan de individuele handgrootte aan te passen en het comfort te verbeteren. De polssteunen zijn verkrijgbaar in lichtgrijze stof, donkergrijze stof of duurzaam bamboe.

Koop SliderMouse Pro