Welke RollerMouse?

Contour biedt verschillende mogelijkheden bij de keuze van een in het midden geplaatste muis: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 en RollerMouse Red. Al deze muizen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: bekabeld en draadloos en met een polssteun in verschillende groottes.
Vergelijk alle producten

Bij de RollerMouse kun je kiezen uit drie basisuitvoeringen: RollerMouse Pro3, RollerMouse Free3 en RollerMouse Red/Red plus. Rechts en in de tabel hieronder vind je onze aanbevelingen voor de verschillende producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer informatie nodig hebt over wat voor jou de meest geschikte RollerMouse is.

 • RollerMouse Pro - the centred ergonomic mouse

  RollerMouse Pro

  Met de RollerMouse Pro heb je alles onder controle; cursornavigatie, programmeerbare knoppen en een groot scrollwiel zitten allemaal gecentraliseerd recht voor je. We hebben hem zo gemaakt dat je je niet hoeft uit te rekken, te draaien of te spannen. Je kunt hem naadloos aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren met de magnetische polssteunen in verschillende maten en materialen.

 • SliderMouse Pro is a two handed mouse for any office worker

  SliderMouse Pro

  De SliderMouse Pro is een gecentreerde muis waarmee je bureauwerk kunt doen in comfortabele, ergonomische houdingen - zelfs zonder rekken, draaien en strekken. Onze nieuwe cursornavigatie met de intuïtieve mechanische navigatiebalk is geïntegreerd aan de bovenkant van de SliderMouse Pro, waardoor je handen de vrijheid hebben om goed op de gehele breedte van de muis te rusten.

 • RollerMouse Red

  RollerMouse Red

  RollerMouse Red is de meest nauwkeurige RollerMouse uit ons assortiment. De kwaliteit van de Red en de Red plus is ongeëvenaard, waardoor hij je een onvergelijkbare ervaring biedt. Dankzij geavanceerde ingenieurskunst en superieure technologie is dit de RollerMouse met de meeste mogelijkheden, het grootste aantal opties en het hoogste comfort. Verder kun je kiezen uit een standaard polssteun (Red), een extra diepe polssteun (Red plus) en een onderarmsteun (Red max) die zowel je pols als je onderarm steunt. Zo kun je precies de steun kiezen die voor jou het meest geschikt is.

 • RollerMouse Pro3

  RollerMouse Pro3

  RollerMouse Pro3 is ons meest klassieke model. Hij komt het best tot zijn recht als je hem gebruikt bij een traditionele werkcomputer. De Pro3 is ideaal voor mensen die traditioneel kantoorwerk doen, waarbij ze bijv. kantoorapplicaties gebruiken of surfen op het web. Dankzij de deels gesloten rollerbar is de RollerMouse Pro3 zeer geschikt voor intensief werk met het numerieke deel van het toetsenbord.

 • RollerMouse Free3 from Contour Design.

  RollerMouse Free3

  Een echte allrounder. De RollerMouse Free3 kan hoge cursorsnelheden aan. Daardoor is hij niet alleen geschikt voor algemene kantoortaken, maar voldoet hij ook aan de hoge eisen die gesteld worden aan creatief werk zoals het bewerken van video’s of foto’s. Dankzij de open rollerbar en de verlengde palmsteun is hij ideaal voor mensen met grote handen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ervoor dat hij uitstekend past bij vele verschillende laptops. Als je op zoek bent naar een draadloze muis, is de Free3 Wireless de juiste keuze.

 • RollerMouse mobile

  RollerMouse mobile

  RollerMouse Mobile is de mobiele versie van een gecentreerde muis. Hij is kort en compact. RollerMouse Mobile is perfect om onderweg mee te nemen, zodat u een goede ergonomische stijl kunt behouden bij klanten of in het café waar u kortere periodes achter elkaar werkt.RollerMouse Mobile kan op verschillende manieren worden aangesloten: met kabel, zonder kabel, via USB dongle of Bluetooth 4.0.

Hoe kies je de perfecte muis?

Lees onze gids