Aan de slag met RollerMouse Pro

Gefeliciteerd met uw nieuwe RollerMouse Pro! Bekijk onze tips om aan de slag te gaan - dan bent u in een paar minuten klaar.

Basisfuncties van de RollerMouse

Rolbalk
Gebruik de rolbalk om de cursor over het scherm te verplaatsen. Je kunt er ook mee klikken.

Knoppen
RollerMouse is ontworpen met een aantal voorgeprogrammeerde knoppen die de meest gebruikte muisfuncties vergemakkelijken, zoals dubbelklikken, kopiëren en plakken.

Scrollwiel
Gebruik het scrollwieltje in het midden om te scrollen en te klikken.

Product handleidingen
”The RollerMouse provides even distribution between hands and relieves arms and shoulders. I never need to raise my hand like I do with a mouse. My arms are completely still when I work and I can sit straight."
— David Carlsson, Industrial designer

Uw RollerMouse instellen

1. plaatsen
Plaats het toetsenbord over uw RollerMouse. De voorkant van het toetsenbord moet parallel lopen met de rollerbalk. Plaats het scrollwiel naast het midden van het lettergedeelte van het toetsenbord. Op de meeste toetsenborden is dit tussen "G" en "H".

2. Aanpassingen
Besteed wat tijd aan het evalueren van de hoogte en hoek van uw toetsenbord en zoek de locatie die het beste aanvoelt. Hoe rechter u uw polsen houdt, hoe beter voor uw lichaam. Als u denkt dat het toetsenbord te laag is, kunt u het eenvoudig verhogen door de toetsenbordverhogers te plaatsen.

3. Dat was het...
Met deze paar stappen bent u klaar om aan de slag te gaan. We hopen dat u blij bent met uw nieuwe RollerMouse. Als u een tijdje met uw RollerMouse heeft gewerkt, wilt u misschien de cursorsnelheid en de klikgevoeligheid van de rollerbar aanpassen. Hoe u dit doet hangt af van welke RollerMouse u gebruikt. Meer informatie vindt u in de handleiding van uw product.

Werkt er iets niet?

We zijn er om u te helpen! We hebben veelgestelde vragen over RollerMouse verzameld in onze FAQ.

Veelgestelde vragen
RollerMouse Pro in vegan leather creates the best feeling at work