Zorg voor volledige controle over je precisiewerk met een verticale muis

Graphic designer sitting in front of two monitors working

published

Het verrichten van zeer gedetailleerd werk met een computermuis is niet altijd even makkelijk. Sterker nog: het uitvoeren van nauwkeurige handelingen kan vaak een uitdaging zijn.

Er zitten veel voordelen aan het vervangen van de klassieke muis door een verticale muis, zoals bijvoorbeeld de Unimouse. Een van de vele voordelen is dat je meer precisie kunt bereiken in je werk met een muis.

Voordelen van het bereiken van meer precisie in je werk:

  • Je bespaart tijd en wordt efficiënter
  • Je levert werk van hogere kwaliteit
  • Je wordt beter in je werk


Hierdoor bereik je maximale nauwkeurigheid met een verticale muis

De geavanceerde sensor in de Unimous zorgt voor probleemloze prestaties op vrijwel ieder oppervlak. En met maar liefst tien verschillende cursorsnelheden kun je precies in het tempo werken dat bij jou past!

Doordat je nauwkeuriger wordt in je werk win je automatisch aan tijd. We kennen het allemaal maar al te goed: meerdere keren met je muis op het verkeerde symbool klikken en vervolgens tijd verspillen met het opnieuw moeten doen van de handeling. Of te lang met je muis blijven doorslepen met één bepaald onderdeel.

Vooral voor verrichtingen waarbij je je goed moet concentreren en focussen om de juiste muisklik te maken, kan het een verademing zijn om te werken met een muis die vanaf de eerste poging nauwkeuriger is en die gemakkelijker te bedienen is, omdat hij ergonomisch beter in de hand ligt.

Lees ook: Geen pijn meer met een verticale muis

Het is niet alleen dat de muis preciezer werkt. Ook je werkhouding zorgt ervoor dat je hand beter werkt, en dus veel nauwkeuriger presteert. Het feit dat je je hand, arm en nek niet aanspant betekent dat je, door te ontspannen, automatisch nauwkeuriger gaat werken.

Probeer een ergonomische muis 14 dagen gratis

Het is vaak het zittend precisiewerk dat in eerste instantie kan leiden tot een tenniselleboog (laterale epicondylitis). Daarom zullen vooral diegene die veel precisiewerk met een muis verrichten er baat bij hebben om dagelijks een ergonomische muis te gebruiken. 


Een muis is niet zomaar een muis

Vind je het belangrijk dat het gebruikte "gereedschap" tiptop in orde is wanneer je kookt, naar de kapper gaat, schoonmaakt of praktische klusjes in huis doet? Dan is het vreemd als dat niet het geval zou zijn wanneer je dagelijks achter je werkinstrument, de computer, zit.

Een muis is niet zomaar een muis. De juiste muis zorgt er namelijk voor dat je goed zit en je werk met meer precisie uitvoert. En ondanks dat dit eigenlijk heel logisch is, is het waarschijnlijk niet iets waar de meeste mensen aan denken als ze achter hun computer zitten.

Naast nauwkeuriger kunnen werken heeft een verticale muis nog een aantal andere voordelen als je dagelijks achter de computer zit.

Lees er hier meer over.